Vi er tilbake etter en liten pause fra blogging! denne gangen med en Giveaway! bli med, da vel!

God formiddag Norge!

endelig er vi tilbake i Bloggen, etter ei strevsom tid.

nyter, kaffen, været og koser meg med planlegging og tanker på neste happening!

 

Fikk meg en fin kopp av en god kollega! Den brukes og brukes! 😍

Det er full fart i planlegging hos mange til Nordfjord Strikkefestival!

Strikkerommet gleder seg også ekstremt mye!

Endelig skjer det noe slikt i nærmiljø, det har vi ventet på lenge!

 

 

det skal bli kjekt og treffe utstillere fra flere forskjellige steder i vestland fylke.

vi har hatt kontakt med mange av dem på forhånd, og nå vil vi, i samarbeid med noen av dem, presentere noen giveaways.

 

først ut er VesleGarneriet, som ligger i Florø.

De var sporty og heiv seg med på en giveaway ilag med oss i Strikkerommet ganske så med engang! det er bare suuupert!!

 

Premien består av en garnhespe , gjenbruksmarkører og strikkepose fra VesleGarneriet, og oppskrift på PelleKanin seleshorts fra strikkerommet.

 

 

om seg selv skriver jentene i VesleGarneriet følgende:

«Vi er Malin og Iselin, begge født i 1984 og no sambygdingar i ei lita bygd på vakre Vestlandet. Her bur og lever vi godt, saman med våre ektefeller og born med alder frå eitt til tretten år.
Vår felles historie går eigentleg langt tilbake, trass i at vi eigentleg ikkje vart ordentleg kjende med kvarandre før for omlag seks år sidan. Vi har nemleg felles anar, og kanskje er det i dei felles anane at det kreative genet vårt ligg? For, kjærleik til det kreative og til handarbeid i vid forstand er altså noko vi i aller høgste grad har til felles. I tillegg er begge også utdanna lærarar med spesialisering i kunst og handverk, og begge arbeider til dagleg som pedagogar. Entusiasmen for arbeid med garn og fargar – helst i kombinasjon – som er ein hobby under gradvis utvikling, er i så måte berre noko av det vi har til felles. Men no har vår felles hobby altså blitt omfattande nok til at dersom vi skal kunne halde fram med farginga, så treng det ferdigfarga garnet å finne vegen andre pinnar enn våre eigne. Garn som ligg i ei skuff har langt mindre føre seg, enn garn som er trylla om til vakre plagg som kan varme store eller små gULL.
Garnbasane vi fargar på varierer frå rein norsk ull til ei rekke blandingar med ulik prosentdel superwash merinoull. Preferansane til kvar av oss er dels like, dels ulike – noko som resulterer i eit breitt utval til deg som kunde. Dersom det er noko du saknar eller på andre måtar har tankar om, set vi stor pris på tilbakemeldingar, slik at vi løpande kan gjere ei vurdering av basane vi brukar. Farginga foregår heime på kjøkkena våre, av og til kvar for oss og av og til i fellesskap, men alltid i liten, i våre auger eksklusiv, skala. Det vil sei at kvar kok som regel inneheld max 500g garn pr dags dato. I alle tilfeller er elles handfarga garn meir varierande i koket enn industrifarga garn – det handfarga garnet inneheld fleire sjatteringar av den aktuelle fargen, noko som etter vårt syn er kvaliteten ved det handfarga garnet. Det vert meir «levande» samanlikna med det industrifarga garnet som er meir monokromt uavhengig av kva kok fargen kjem frå.
Vi håper du finn noko du likar, og at dersom du postar bilete(r) av det du lagar med våre produkt i sosiale medier, at du taggar oss med @veslegarneriet og/eller #veslegarneriet, så vi kan få sjå kva garnet vårt skal få leve vidare som etter at det har forlatt grytene våre.»
du kan finne deres facebookside her: VesleGarneriet
og deres instagramkonto her: VesleGarneriet

de har også hjemmeside: VesleGarneriet

hvordan du deltar kan du se her: Strikkerommet.no

 

 

 

Siste dagene har gått til storopprydning i mitt eget strikkerom!

det er sjukt hva man samler på som man

“kan få brukt for” engang!

nå er alle luemodeller sendt til ett målrettet fårmål.

(skal ende opp hos Petter Uteligger og de folkene som trenger det der.)

29 luer og 4 pannebånd går den vegen.

har en masse strikket barnetøy, mulig det blir noen konkurranser utover våren, men det vet jeg ikke enda.. kanskje det dukker opp noen som trenger det mer.

har også lagt ut en del garn og utstyr for salg. dette er ting jeg vet at jeg ikke kommer til å rekke å gjøre noe med..

Bedre at andre kan bruke det da..

-Og bøker! herregud så mange strikkebøker jeg har! De kommer nok aldri i bruk så mye som jeg ønsker heller, så de fleste blir nok lagt ut de også.

 

 

 

 

 

Denne t-skjorta fant jeg forresten når jeg ryddet i klærne mine! hadde helt glemt den, så det ble dagens overdel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vel, det var alt for nå! vi sees plutselig!

klem!!